T®smart.Net - Türkiye'nin İncisi Sanal Alemin Birincisi !

Tam Versiyon: Sarışınn :))
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Çok güzel kızıl saclı bir bayan doktorun muayenehanesine girer ve heryerinin çok ağrıdığını söyler. - Doktor,'İmkansız insanın her yeri ağrımaz, lütfen ağrıyanyerlerinizi gösterin bana'.Kızıl saçlı bayan işaret parmağını uzatır sol göğsüne bastırır veçığlık atar, sonra dirseğine bastırır bu sefer daha fazla acıylabağırır. Dizine bastırır ve çığlık atar, ayak bileğine bastırır aynışekilde. Neresine dokunsa çığlık atmaktadır. - Doktor, 'Gerçek kızıl değilsiniz değil mi?'- Bayan 'Evet, kızıl değilim, aslında sarışınım' - Doktor 'Tahmin etmiştim zaten, sadece işaret parmağınız kırık'

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
hahapuhaha
doktor işi bilmiyo :)
Biliyodurda hipograt n'olcak işte o var :D
hiç komik değildi.hıh
şarışınım ama aptal değilim

Amerikada yapılan bir araştırmaya göre sarışınların aptal olduğunu iddia edenleri %60 esmer %40 ise kızıldır bilginize :)
kim demiş sarışınlar mal oluyo diye sonradan olma sarılar mal olabilir ama:)
kesin bea :D:D:D:D fıkra işte yarası olan gocunur :P :D:D:D:D
sen benim bitaneme aptalmı diyosun kanka :) aile içi çatışma
valla ben sarışınların aptallığına inanıyorum:) ama sarışınlarda çok güzel oluyo yaaa ama bazıları;)
katılıyorum paker e.
şarışınım ama aptal değilim her türlü kanıtlarım aptal olmadığımı :) zeka bu ne esmerler gördük beyininde bir gram akıl yok sözüm meclisten dışarı ;)
sen aptalsan ben malın önünde 100 metre fark atmışçasına koşanım
şimdi sarışınlar aptaldır sebep ne die soran olursada allah onlara güzellik vermiş gerisini koyvermiş yani sarışınlar hem akıllı hemde güzel olurlarsa vayy erkeklerin haline dimi ama:)ama her sarışında aptal değil nadiren akıllıları çıkıyo oda çok az ihtimal dondurmadan bedava çıkma ihtimalinden daha düşük:D
yoo değilim o yüzden koşmana gerek yok :)
Sayfa: 1 2
Referans URL